logo

 

Aircoservice in Veendam, Groningen

 

Een airconditioning systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in jouw auto aangenaam blijft. Veel auto’s en bedrijfswagens beschikken over een airco, zodat je comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt rijden. Zomers houdt de airco jouw auto heerlijk koel en in de winter voorkomt de airco dat jouw autoruiten beslaan.

Waarom is een goed werkende airco is belangrijk?

 

Wat kost een airco onderhoudsbeurt?

Vanwege schommelende prijzen van koudemiddel kunnen de prijzen voor een airco onderhoudsbeurt varieren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een actuele prijs. Blijkt tijdens het bijvullen van de vloeistof dat de airco condensor lek of defect is, dan overleggen wij altijd eerst over de kosten voor de reparatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en helpen we je altijd eerlijk en snel weer op weg.

Klaar terwijl je wacht

Een complete ‘aircobeurt’ kost ongeveer een uur. Als je een afspraak maakt, kun je er dus meestal bij ons op wachten. Uiteraard voorzien we jou van een kop koffie. Bij sommige auto’s duurt het onderhoud iets langer. Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer.

Heeft jouw airco onderhoud nodig? Kom gerust even langs, dan checken we gratis of het al nodig is, of niet.

 

Contact opnemen

 

Heb je vragen of wil een afspraak inplannen?
Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op!

 

 

Airco geurbehandeling: geen last meer van muffe geuren

Een muffe geur in de auto als je de airco aanzet? Dit komt door de bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Laat een airco geurbehandeling uitvoeren! Het reinigingsmiddel doodt de bacteriën en de vieze luchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Tip: gebruik de airco het hele jaar door. Zet hem ook in de winter af en toe even aan. Dit houdt het systeem ‘fit’; de circulatie van het koelmiddel verzorgt namelijk ook de smering van de compressor. Zo voorkom je lekkages en daarmee onnodige reparatiekosten.

 

Wat doen we bij een airco onderhoudsbeurt?

Voorkomen is beter dan genezen, ook bij airco's. De kosten voor reparaties kunnen hoog oplopen. Laat daarom je airco jaarlijks controleren, zodat de schimmels en bacteriën zich niet kunnen nestelen. Autocenter Veendam helpt je graag, zowel bij de reiniging, onderhoudsbeurt of reparatie van jouw airconditioning.

Bij een airco onderhoudsbeurt worden de volgende zaken gecontroleerd en uitgevoerd:

Heb je nog vragen?

Wil je jouw airco laten controleren op een condensor lek, of wil je een afspraak maken? Bel ons dan via 0598 - 613640 of gebruik ons afspraakformulier.

info@autocenterveendam.nl 0598-613640