logo

 

Auto onderhoud en reparatie Autocenter Veendam

Voorkom onverwachte reparaties door jouw auto goed en regelmatig te controleren en onderhouden. Bij Autocenter Veendam kunnen we onderhoud en reparaties uitvoeren tegen scherpe tarieven. Bij ons kun je terecht voor al het onderhoud aan jouw personenauto of bedrijfswagen, ongeacht het merk van je auto! Wij staan garant voor perfect onderhoud en reparaties aan jouw personenauto of bedrijfswagen, denk hierbij aan het repareren, vervangen of controleren van de:

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Een onderhoudsbeurt is nodig om veilig te blijven rijden. Het is dan ook sterk aan te raden dit periodiek te laten doen. Hoe vaak de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van de auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt. Een regel die je hierbij aan kunt houden, is de volgende:

 

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van de soort onderhoud dat je wilt laten uitvoeren (vb: grote of kleine beurt), het type en het bouwjaar van je auto. Bij Autocenter Veendam vertellen we je vooraf precies wat het onderhoud gaat kosten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Of je nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al het onderhoud vakkundig en voordelig uit.

Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij Autocenter Veendam.

 

Contact opnemen

 

Heb je vragen of wil een afspraak inplannen?
Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op!

 

 

Grote beurt met gratis APK

Bij een grote beurt controleren we je auto op een tal van punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast krijg je bij een grote beurt een gratis APK.

> Meer informatie over een grote beurt

Kleine beurt > snel klaar

Bij een kleine beurt checken we onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

> Meer informatie over een kleine beurt

Airco-onderhoud klaar terwijl je wacht

Om onnodige reparaties te voorkomen, is airco-onderhoud belangrijk. Een goed werkende airco zorgt voor de juiste temperatuur, regelt de luchtvochtigheid, voorkomt een onprettige geur in je auto en zorg ervoor dat je ruiten niet beslaan. Het is dus erg belangrijk dat deze goed werkt! 

> Meer informatie over onze airco-service

Ander onderhoud en reparaties snel en vakkundig uitgevoerd

Is er iets mis met je auto, dan kunnen we het bij Autocenter Veendam snel repareren. Neem even contact met ons op, dan laten we je snel hoeveel tijd we nodig hebben voor onderhoud of een reparatie en wat de kosten zijn.

 

info@autocenterveendam.nl 0598-613640